Home > News > 公关讯息 > โครงการพัฒนาทักษะการทำอาหารในรายวิชา IRB3406 อาหารฟิวชั่นและอาหารเพื่อสุขภาพ (IRB3406 Fusion Cuisine and Healthy Food)
โครงการพัฒนาทักษะการทำอาหารในรายวิชา IRB3406 อาหารฟิวชั่นและอาหารเพื่อสุขภาพ (IRB3406 Fusion Cuisine and Healthy Food)

ผู้ดูแลเว็บ วิทยาลัยนานาชาติ
2018-01-03 15:28:04

โครงการพัฒนาทักษะการทำอาหารในรายวิชา IRB3406 อาหารฟิวชั่นและอาหารเพื่อสุขภาพ (IRB3406 Fusion Cuisine and Healthy Food



โครงการพัฒนาทักษะการทำอาหารในรายวิชา
IRB3406 อาหารฟิวชั่นและอาหารเพื่อสุขภาพ
(IRB3406 Fusion Cuisine and Healthy
Food)


              During January and February 2017, Restaurant Business Major students had developed their cooking skill in the subject IRB3406 Fusion Cuisine and Healthy Food. The condition is that students need to cook in fusion food and present what they have done. The evaluation will be assessed by International College lecturers. In this activity, student will be able to learn from their experience and use study principles to apply with their task. In addition, it will be useful for their future career path.